Alkoholiton käsidesinfiointiaine

Hinnasto löytyy klikkaamalla tästä

 

Desinfiointiaine - alkoholittomat käsipuhdistusaineet. On hajuton, myrkytön ja tahraamaton. Sen kaksinkertaiset biosidiset ja puhdistavat ominaisuudet tarjoavat korkean tehokkuuden  bakteereja, leviä, sieniä ja vaippa-viruksia vastaan poikkeuksellisen alhaisissa pitoisuuksissa. Suunniteltu poistamaan orgaaniset epäpuhtaudet.

Antimikrobinen aine tuotteissa on suunniteltu sairaala-, karja-, ruoka- ja juoma- sekä henkilökohtaisen hygienian aloille käsien ja pintojen suojaamiseksi.

Levitä tuotetta käsille ja käsiin. Ensin hierotaan sormenpäihin, ja jaa sitten tasaisesti käsien ja kämmenten koko pintaan, kunnes ne kuivua. Vain ulkoiseen käyttöön.

Koostumus: Vesi, Glyseriini, Alkyyli (C12-16), Dimetyylibentsyyliammoniumkloridi (CAS-nro: 68424-85-1): 0,4 g / 100 g (0,4%).

Käyttöturvallisuustiedote täyttää asetuksen (EU) No: 1907/2006,2015/830 REACH eli (Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus kemikaalien rekisteröinnistä, arvioinnista, lupamenettelyistä ja rajoituksista), liitteen II vaatimukset.
Alkoholiton käsihuuhde on rekisteröity Tukesin järjestelmään numerolla 509723.

Turvallisuus:  Käytä tuotetta varoen. Lue aina etiketissä olevat tiedot ennen ensimmäistä käyttöä. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä hengitä höyryä tai suihketta. Roiskeet silmistä huuhdeltava huolellisesti vedellä useita minuutteja. Jos silmä-ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Vältä päästämistä ympäristöön. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia vaikutuksia. Hävitä sisältö / pakkaus voimassa olevien lakien mukaisesti.