AKKUJEN KENNOITUS


27.10.2016, 11:23


AIF-Akkupalvelu tarjoaa nyt käsityökoneiden ym laitteiden akkujen uudelleen kennotusta. 
Uudelleen kennotus on usein edullisin ja useissa tapauksissa jopa parempilaatuinen vaihtoehto vanhoille työkone- ym akuille. Voit itse vaikuttaa kennostus-hintaan valitsemalla tarjolla olevista eri laatuluokan ja kapasiteetin omaavista kennoista juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Käytämme vain laadukkaita sekä testattuja kennoja ja paristoja. Kennotus tapahtuu pääsääntöisesti pistehitsaamalla uudet kennot vanhojen tilalle. Kennotustuotteillamme on aina takuu. 
Voit toimittaa kennotettavat akut joko meille suoraan tai johonkin sinua lähimpään keräyspisteeseen. Toimitamme valmiit tuotteet sovitusti joko postin tai matkahuollon välityksellä, nouto on aina mahdollista. Neuvomme mielellämme sinua tarpeisiisi sopivimman kennon valinnassa. 
Kennotustuotteiden toimitus aika on n. 1 - 2 viikkoa, työn vaativuudesta ja määrästä riippuen. Akut voivat olla myös ns. suojettuja akkuja joiden avaaminen kotikonstein ei muuten onnistuisi.

Pyydä meiltä hinnasto, kennotuksen valintaohjeet ja toimitusosoitteet sähköpostiositteella varasto (@) aif.fi.

Kauttamme voit myös tilata erilaisia Ni-Cd, Ni-Mh, Li-Ion akkukennoista valmistettuja kennopaketteja, ohjeistuksesi mukaisesti. 
Merkkejä, AGE,Berner, Black & Decker, Bosch, DeWalt, Fein, Festool, Hitachi, Kärscher, Makita, Metabo, Panasonic, Protool, Ryobi, Skil, Spil, Sony, Samsung

Attached images